23.6.2015

TUB, Booyakasha, etc.

(c)Mira
Kuten monesti aiemminkin, juhannustanssit tanssittiin norjalaisella graniitilla. Midsommaren ei kuitenkaan ollut vielä ihan käytännön tasolla saapunut Hollendarenille, ja fleecekalsarit pysyivätkin jalassa koko ajan.

Kuinkakohan monta tällaista kuvaa mä oon ottanut? Ehkä jo vähän liian monta. Mira, Stjernedans, 6-.

Lauantaina kiipesimme majan ja Baugenin väliseltä Styrhusetilta reitin TUB (6+, 6kp). Styrhuset on kuvan keskellä oleva seinä. Itse feissi on jossain määrin rikkonaisempi ja sekavampi kuin esim. Baugen, mutta kiipeily oli hyvää pienistä navigointiongelmista huolimatta. 

Mira, P1


 Mira, P2. Todella hyvä käsihalkeama. Miran yläpuolella näkyy P5:n katot (alla isompana)


(c)Mira
Topo antaa kolme tähteä, no miksei joo, mutta ei ehkä kuitenkaan ihan vastaavaa hienoutta kuin Baugenin kolme tähteä

Valtaosa pitcheistä on noin kutosta, mutta ne eivät ole kuitenkaan erityisen jatkuvia. Halkeamasysteemit ovat lyhyitä, mutta toisaalta kiipeily on aika monipuolista

 Yippee! Miran takana Zappfetoppen, oikealla Lanterna

 Ei vieläkään seksihelteitä - latvassa oli lunta ihan kunnolla


 Alastulo Baugenrennaa pitkin täydensi päivän seikkailukertoimen

Ennen kotiinpaluuta raapaistiin vielä Silhuetten (6+, 6kp) ja Mira hoiteli kalavelat Z-rissetin kanssa.

Sitten pari ruutua sääskien keskeltä:

Mulli hoiteli Manimalin (7c) pakettiin (Petäjävaara)

(c)Mira
Minä taas hoitelin Manimalin vierestä yhden jo vähän iäkkäämmän projektin kasaan. Pulttasin sen samaan aikaan Manimalin kanssa joskus vuosia sitten, mutta itse kiipeily tuntui siltä, että se oli tehty nimenomaan mun heikkoudet mielessä. Lyhyt reitti (20 muuvia), pienet otteet, vähän hänkki, muttei  kuitenkaan tarpeeksi. Kaikkea muuta kuin esim. Niemiselin pitkät reitit, joilla sain aikanaan hivutettua rp-greidiä ylös. Alkukesä oli nyt kuitenkin todella viileä, ja innostuin tästä tosissani uudelleen.

(c)Mira
Mutta kun se nyt kerran meni, niin oon kyllä todella iloinen ettei siitä kukaan muu kerennyt kiinnostumaan! Eihän se mikään maailman kaunein reitti ole, ei todellakaan, mutta mulla kerkesi siihen kehittymään jo aika syvä viha-rakkaussuhde, joka ei onneksi päättynytkään eroon. Sporttikiipeily, I like it! Ehkä en vielä luovukaan kaikista paksuista jatkoista.

(c)Mira
Booyakasha! (7c+)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mageit kuvii!

tapsa kirjoitti...

kiitti. periaatteessa en tykkää gopron kalansilmästä mutta tietyissä tilanteissa saa ihan hauskoja ruutuja. varsinkin jos niistä ei erityisemmin paista läpi se kulman laajuus.

Emma kirjoitti...

Upeeta menoa! Jotenkin koko jutusta jäi kuitenkin päällimmäisenä mieleen Miran yyberhieno mankkapussi. :D. Bongaa Miran mankkapussi!