19.11.2014

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mites noi Krukonogin Fusion Ice terätversiot pelittää?

Varsinkin kun vertaa vaikka noihin perus lasereihin. Onko noitten kulma oikeasti hieman loivempi?

Entäs miten ne yläpuoliset hampaat, ovatko yhtä lyhyet kuin tuossa BD:n versiossa vai tulevatko pidemmälle.

Tattis.

Henkka

tapsa kirjoitti...

terve

mulla ei ole yhtään ehjää laseria mihin verrata, mutta tosta näkyy ero bd:n fusionin (terän) kulmaan

http://postimg.org/image/tim05lvlt/

kuvassa tosin ehkä vähän hämää se että hakkasin ton krukonogin jo ruttuun. ei siinä siis tietenkään tollasta koukkunenää ole, mutta jos kuvittelee sen ilman sitä niin näkee että kärki on lähtökohtaisesti vajaan sentin ylempänä kuin fusionissa.

Fusionin ylähampaat yltää alemmas kuin Krukonogissa, Laserissahan ei yläpuolella ole hampaita ollenkaan. jäällä yläpuoliset hampaat mun mielestä lähinnä haittaa irrottaessa, siksi mun mielestä onkin parempi että ne on mahdollisimman ylhäällä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset, hyvltä näyttävät. Taitavat itse asiassa olla juuri sitä mitä etsin.


Ja tosiaan kun noi jäälle tulee, niin haittaa noista ylähampaista vaan on.


Henkka

Laura Nummila kirjoitti...

Hei, olisiko sinulla antaa mitään vinkkiä hyvästä mökki/hostelmajoituksesta lähellä Korouomaa? Ollaan tulossa kiipeilemään loppiasviikolla, ja piippukota on kahdelle hieman ylimitoitettu..teltta taas ei ihan ykkösvaihtoehtona houkuttele kun pakkasta on todennäköisesti luvassa aika reilusti.

tapsa kirjoitti...

Moro Laura,

mulla on hyvin vähän kokemusta posion majoitusvaihtoehdoista kun oon aina kotoa pelipaikoille ajellut, mutta suosittelen kysäisemään oululaisilta vaikka oks-91:n fb-ryhmässä. oulun pojilla on varmasti antaa kohteita.

Laura Nummila kirjoitti...

Kiitos nopeasta vastauksesta ja vinkistä! Laitan kyselyn tuonne oululaisten ryhmälle, ehkä sitä kautta vielä löytyy jokin hyvä vaihtoehto vaikka aika myöhään tässä taas liikkeellä ollaan..