4.2.2014

Gangnesaksla

(c)Friflyt.no
En tiedä kuinka paljon bootpackaus-kuvia voi kohtuudella julkaista, mutta nyt tulee anyhow ja paljon. Kupletin juoni oli siis ylläoleva rööri, Gangnesaksla, joka oli ehdolla myös toissavuotisessa Norges Råeste Renne -äänestyksessä. Mikään ääriränni se ei ole, mutta lumitilanteen ansiosta pääsimme kuitenkin vähän myös kiipeämään ja rappeloimaan. Ne toivat ihan kivan lisän noin muuten melko tasapaksuun betonilumen laskemiseen. Pyydan puuttuminen ei sinänsä ollut yllätys, sillä rannikollahan oli paikoin metsäpalovaroitus voimassa!

Röörin päälle pääsee kiertämälläkin, mutta päädyimme työntämään mäen päälle ränniä pitkin, jotta näkisimme kruksit ja voisimme vähän arvioida homman mielekkyyttä. Ulostulon jäätynyt vyöryspuglu sai mielen vähän  matalaksi, mutta lumi muuttui  ylempänä onneksi laskettavammaksi.Jee, tätähän voi jo laskea!


Vaikkei tästä ihan erotukaan, seinällä oli myös reliikkejä pakitusnaruja. Hyvännäköistä ja kiinteän oloista graniittia riittää varmaan yli 500 metriä koko ajan laskijan vasemmalla puolella.


Suurpuikkarit ois voinu olla kova sana näillä jäillä
I toppenHärski rännittää


Mulli rännittää


Tää olis hyvillä lumilla aika päräyttävä räppänä! Kivaa se huonommallakin lumella silti on, ja sitäpaitsi betonin laskeminen menee ihan eri tavalla aseeseen kuin pyyda.


Vähän köysitoimintaa väliin. Loistava hetki huomata, että kellään ei ole ablakovihuukkia mukanaRiksussa ei ollut ihan yhtä siistiä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Imponerande prestation karlarna!
- denhis

Anonyymi kirjoitti...

Tosta rännistä tuli mieleen tämä:
http://www.splitboardmag.com/five-minutes/

tapsa kirjoitti...

kuumottava stoori.

jos viittaat siihen, kuinka kauan me siinä rännissä oltiin, niin toi eka kuva on joltain ihan toiselta kaudelta. olosuhteiden puolesta mulla oli siellä rännissä todella hyvä olla.