13.1.2014

David Hasselhoff Boozing Society M8+

Kiipesin Käärmikseen "uuden" linjan Kyberpunkin viereen, "David Hasselhoff Boozing Society". Uusi heittomerkeissä siksi, että pulttasin sen jo aikanaan muidenkin reittien kanssa, mutta mielenkiinto on ollut viime vuosina sen verran eri suunnalla että ei ole tullut kokeiltua sitä. Reitti ei myöskään ole kokonaan independent, vaan jakaa Kyberpunkin alun mutta karkaa sen jälkeen katon alta eri feissin kautta ylös. Se on silti mun mielestä hyvä ja persoonallinen linja; ei kovin pitkä, mutta sitäkin tykimpi ja sisältää yhden karun party stopperin eli tosi helvetin pitkän lukotuksen lipalla. Juuri kyseinen muuvi tarjosi tästä reitistä iloa tänä talvena useammallekin päivälle.

(c)Riku Lavia

Viime viikkojen lauhat kelit oli sulattaneet kallion päällisiä lumia ja feissit olikin nätin sentin paksuisen verglasin peitossa. Siikkarit meni jonkun verran uusiksi, mutta tämä on jokatapauksessa linja jonka voi kiivetä yhtä helposti ilman jäätä - toisin kuin Kyberpunkin, jonka topituksen listat on valitettavan slouppeja. Toivottavasti saan tehtyä tuonne vielä lisää tämän tyylistä sporttimikstaa, jolle varmasti on kysyntää - jos siellä vielä joskus vaikka näkisi joitain muitakin tyyppejä! Käärmiksestä olisi hienoa saada kunnon mikstasektori.

(c)Riku Lavia
(c)Riku Lavia
(c)Riku Lavia
(c)Riku Lavia
(c)Riku Lavia
(c)Riku Lavia
Riku ei tarvitse Photoshoppia swirl-efektin tekemiseen

(c)Riku Lavia
(c)Riku Lavia
(c)Riku Lavia
Lopussa hyvää hintsuilua

Kiitos sinne minne se kuuluu, eli jollekulle joka lähti vapaaehtoisesti palelemaan ja lähestymään useammaksi tunniksi. Ja Rikulle huipuista kuvista!

Sunnuntaille riitti vielä tehoja käydä työntämässä uusi linja Rosvosektorille, grounduppina Nunnuka M7. Ei mikään megabläästäys, jos miettii että sen vieressä oli viime vuonna 60-metrisiä toinen toistaan nätimpiä jäälinjoja, mutta jokunen kymmenen metriä hyvää vääntöä ja toinen mokoma perinteisempää turpeen hakkaamista. Jättefint veckoslutet, vaikka valtaosa ajasta tulikin vietettyä lähestyessä tai palellellessa. Elohopea tuskin hirveästi nousi -20 asteesta kertaakaan, ja napakka pohjoistuuli otti vielä ylimääräiset lämmöt pois. En oo ikinä aatellut että paksuilla hanskoilla vois kiivetä mitään jyrkempää, mutta näin sitä oppii ...

(c)Samppa

Samppa ja hetki ennen juminutta Cobraa

4 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Tosi hienoja fotoja, hienoa settiä! Ja hienon näköinen linja, vaikka mä mitään mikstasta ymmärräkään :)

Anonyymi kirjoitti...

Heleppohan se päästellä, ku on kunnon kuokat...

Pekka

tapsa kirjoitti...

näin on!

Janus kirjoitti...

Hyvää shittiä Tapsukka.

Pusket vaan lisää näitä linjoja sinne niin ehkä tuolta stadikan katostakin saadaan revittyä lähetystyjä sinne työstämään vähän useammin :-)