18.4.2013

Talvi jatkuu

Mun kesäkauden aloitus on vasta vähintään reilun kahden viikon päässä. How cool is that? Sen kunniaksi vielä vähän mikstailukuvia, joskaan ei nääkään nyt ihan tältä viikolta enää ole.

 
Kukkaishakkuhelena Ulpukka runttaa pikku pilaria Sillanpään perässä. Meikä kiilas väliin, hyville kakkostelukuville kun on aina tilausta.

Pieni poseerauskin on aina paikallaan, etenkin kneedropit sopii kuvaan kuin kuvaan

Yyh! Ulpukka luo epäilevän katseen ankkuriblokkiimme. Omituinen juttu on se, että tässä kasvoi n. 30 cm halkaisijaltaan oleva mänty vielä pari vuotta sitten. Se on viime kesien aikana päätynyt alakertaan, juurineen päivineen siis. Se oli loistava ständi aikanaan, vaan ei enää. Vai oliko se nyt niin loistava silloinkaan? Yllättävän isotkin puut voi olla yllättävän huonosti kiinni.

Samuli toistaa Massey Hall :a

Äijä toistelee linjoja siihen tahtiin, että piti alkaa tekemään uusia ettei lopu kesken. Tässä Eräleski fa:
Kauaa ei tarvinnut kuitenkaan odotella toistoa, Samppa kävi flässäämässä pikku pannut jonka jälkeen Eräleski taipui toistamiseen:
Niinkuin sanoin, dropkneet luo aina tunnelmaa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi maalaisuuteni, mutta mikä on tämä mystinen dropknee? Kun ei oikein noista kuvista näin puhelimella aukene ja olen tuota termiä joskus ennenkin pohtinut. Sen tietäminen todennäköisesti tekisi minusta astetta paremman kiipeilijän...

Pekka

tapsa kirjoitti...

pahoittelut myöhäisestä vastauksesta! mutta tosiaan, tästähän siis on kyse

http://i.imgur.com/UWF6r.jpg

tuossa tosin aika loppuun asti vietynä. tunnetaan myös nimellä egyptiläinen

Anonyymi kirjoitti...

Tänks! Selkis. Selventävä kuva. Ja kaikinpuolin asiallinen muutenkin... Tietyt tahot kutsuisivat "taidekuvaksi".