14.2.2012

a Family Day Out

Jääkiipeily ei ole hätäsen miehen hommaa - oon odotellut ainakin neljä kautta, että Lucky Luke:n yläpitchille tulisi jäätä sen verran, että pystyisin raapimaan sen släbit ylös. Upeeta kiivetä ensin alle hänkki pitchi ja sen päälle ohut positiivinen pitchi!


a Family Day Out from rollo mixed on Vimeo.

Lisää aiheeseen liittyviä kuvia viime vuodelta: Mixdead Action.

7 kommenttia:

Lauha kirjoitti...

Aika helkkarin hieno pätkä. Yleensä en ole kovin innoissani näistä kypäräkameraleffoista koska ne ovat toisinaan aika levottoman oloisia. Kiipeilijällä pää pyörii ihan mahottomasti.

Alussa toisen kameran kuva toi hienoa lisää varmistajan kulmasta ja ständiltä jatkettaessa oli jo niin täpinöissään, että oli pakko jatkaa loppuun asti se "pään pyöritys"! ;)

Kerrassaan hienoa!

tapsa kirjoitti...

joo, suhtaudun itekin aina aika varauksella kypäräkamerapätkiin. ajattelin kuitenkin kokeilla tota 2 kameran settiä kun siihen oli mahollisuus. oman kiipeilyn editoinnissa on vaan se tosi hankala puoli, että sitä ei osaa kattoa kovin kriittisesti ja tahtoo ajatella, että joka muuvi pitäisi saada sisällytettyä mukaan. mulla oli tavoitteena 6 minuuttia, siitä nyt vähän jäätiin mutta rajat täytyy johonkin aina vetää... sama juttu kuin kirjoittamisen kanssa, hieroa voi vaikka maailmanloppuun asti.kun ei ole kokemusta, niin ei osaa ottaa raakatavarasta suoraan niitä puolen sekunnin settejä, vaan se on sitä typistämisen typistämisen typistämistä mikä mun mielestä on aika raakaa duunia verrattuna kirjoittamiseen. isot propsit niille jotka jaksaa tehä huoliteltuja videoita.

Anonyymi kirjoitti...

Upia pätkä. Kun kallio on kuurassa ja jäässä, se tuo filmiin semmosta extra ankaruutta ts. parhainta mahtavuutta. Minusta aika hyvin oli leikottu ja varmistusten laitto ja varsinki niitten säätäminen kertoo paljo kiipeemisen luonteesta.

Anonyymi kirjoitti...

olen seurannut blokia melkein 2 vuotta ja aina odottelen näitä tekstejä on niin hyviä juttuja!
ja tää video ihan huippu tykitystä!!!

tuksu kirjoitti...

hieno pätkä!

kamu jäisessä halkeemassa oli varmasti pommi. heh-heee

Anonyymi kirjoitti...

Cool! GoPro:t on vissiin saapuneet? :D

-Miika

tapsa kirjoitti...

heh, joo. pitäähän mun kanssa osata niitä käyttää että voin sitten teitä neuvoa ;)