11.4.2011

Random-ruutuja keväältä

Parisen viikkoa sitten meidän oli tarkoitus mennä Spansdalenin suunnalle jäähommiin, mutta homma tyssäsi jo menomatkalla rajalle. Tie oli poikki lumentulon takia, ja jouduimme telttailemaan Abiskossa yhden yön. Se nyt oli sinänsä aivan sama, koska kerkesimme kuitenkin seuraavana päivänä kiipeämään Norjaan - kevään hyviä puolia - mutta lumentulo ei varsinaisesti kuitenkaan lakannut. Flågbekkenissä tuli varmaan 50cm lunta viikonlopun aikana. Mulla oli teltta aamuisin aina naamassa kiinni, joka kuitenkin positiivisesti kesti sen.

Flågbekken, OS yrkkä joka hyytyi noin tunnin tappelun jälkeen hänkin loppuun ja masennukseen. Lacelle-vainaan hieno linja, jäät valitettavasti puuttui kokonaan, ja toista pitchiä ei täten ollut oikein olemassakaan. Ens vuonna toivottavasti on. Makia paikka, kelit ei haittaa, kunhan järvi on jäässä.

Samppa meikän OS yrkän highpointissa. Taustalla sen kuuluisan prinsessaindeksin ylittänyt vesiputous - joskus sitä vettä tulee niinku Esterin perseestä, ei voi muuta sanoa.

Savusaunassa riitti tunnelmaa kolmeksi vuorokaudeksi. Kaikki päivät huipentuivat iltaisin aina siihen, kun Villen 700 euron arvoinen puhelin kertoi uuden norjankielisen sanan.

Huomasin vasta tästä kuvasta, että Ville juo mun pullosta. Ei ehkä olisi kannattanut, koska me kumpikin alettiin kurkkupaskantamaan samana iltana kun päästiin kotiin, ja sitä riitti viikoksi. Ei ollu mietoa, mulla lähti taudin ansiosta melkein kolme kiloa painosta!

Tää nykyajan Iphone-sukupolvi on tosi vaativaa: Ville ei halunnut edes nähdä tätä kuvaa itsestään, koska valo oli kuulemma liian lattea.

Minkäs teet, jos tämä oli aurinkoisin keli, mitä nähtiin.

Ravilan "kontinentaaliset", eli mannermaiset, jääraudan suojukset. Rikulla taitaa olla iloinen kevät tiedossa, mikäli aikoo loputkin piikit suojata.

Samppa kotopuolen klassikoilla.

Enkeliputous eilen.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei tapsa,
onnistunut visuaalinen päivitys blogissa! Vähän raikkaampi muutenkin näin kesää kohden:)

-YKS

saku kirjoitti...

No en tiiä, lähinnä tulee mieleen joku Göteborgilaisen Jan-Erikin muotiblogi.

tapsa kirjoitti...

no mut hei, kannattaa pitää mielessä että mä oon mies joka käyttää hoitoainetta

Anonyymi kirjoitti...

Saku taitaa vaan olla kateellinen, ku ei kerenny päivittämään oman bloginsa vanhentunutta, hieman ehkä jopa tylsää, ulkoasua.
Ja Saku, oon kuullu, että oot kuumaa kamaa miesten saunassa.. ei olisi hullumpi veto siirtyä muotiblogi-teemaan...

-YKS

saku kirjoitti...

Hoitoainetta ja pinkkejä kalsareita.

Sullekin on näköjään pesiytyny tänne näitä vitun anonyymejä.