9.11.2010

Skraaps skraaps bang bang

Olosuhteet ja stimmunki on nyt niin kohillaan, että kiipeily suorastaan haittaa bloggaamista. Hyvän hiitin lisäksi nyt tuli jo jäätkin, mikä ei yleensä ole mun innostusta ainakaan laskenut. Ennen jäiden tuloa kerettiin vielä viikonloppuna käydä ottamassa alkukauden vikat "kuivat" - kuivat siinä mielessä että jäätä ei nyt ainakaan alas asti näy, mutta on kuitenkin sen verran että irtokivet ja sammaleet pysyy kohtuullisesti paikoillaan.

Vaikka mun pipo, reppu ja rotsi mätsääkin tosi nätisti, Ulpu veti sunnuntaina tyylipisteet kotiin. Kyseessä lienee vielä harvinaisen hyvin olosuhteita kestävä perenna, koska se on ollut paikoillaan jo Mäntyharjun markkinoista asti.

Tiistaina hermo petti ja mentiin Korouomaan. Ruskea virta oli liidikunnossa, farmiliigan puolelta tsekattiin myös Mammutti ja Jaska, joista jälkimmäisen semiohuilla släbeillä pysyi kuivana. Ruskealla oli vielä kosteahkoa. Olin Denniksen kanssa kahdestaan reissussa mun autolla, ja tuskailin koko päivän sitä että börstaaminen jää väliin paluumatkalla kun joudun ajamaan. Äärimmäisessä hädässä ovat äärimmäiset keinotkin sallittuja, sanoin, ja kävelin silmä edellä oksaan.

Next stop Stora Sjöfall!

0 kommenttia: