2.3.2010

Helmikuun vikat ruudut

Aki flässää helmikuun hittireittiä.

Terveisiä sille Lapin Safarien oppaalle, joka päästi nämä israelilaiset paksit meidän alle. Hyvä että ymmärsit itse jäädä alakertaan! Seisoitte siellä alhaalla muuten sellaisen kyltin vieressä, joka varoittaa tippuvista kivistä ja jäästä. Sitä tavaraa tulee oikeasti alas ja paljon, ja siinä ei pipo enää paljoa auta. Kohteliaitakin olivat, eräskin emäntä parkkeeras perseensä suoraan kamojen päälle. Very stupido, comprendo??!

Hiihtolomaviikon isoin kysymys lieneekin nyt sitten se, että menenkö parturiin vai hommaan uuden Petzlin ponihäntä-yhteensopivan kypärän.

10 kommenttia:

saku kirjoitti...

Ota permanentti ja hommaa astetta isompi potta. Istuu salettiin pehmeesti.

tapsa kirjoitti...

voiko silloin pitää pipoa ilman että permanentin pehmentävä vaikutus häviää? riku?

itse kelasin raitoja - no homo.

Anonyymi kirjoitti...

ei häviä, mutta kypärän pitää olla iso.

meikän kiharat ovat tosin ehtaa luomua. en tiedä saatko samaa pehmentävää vaikutusta, jos vetäiset suttiksen papiljotit päähän.

R

Tuula Polvi kirjoitti...

Luvattu maa - herran kansa.

On muuten harvinaisen viihdyttävä ja motivoiva blogi, kiitos siitä!

Sitten kysymysosastoon:

Ootteko käyneet tänä vuonna Sinisellä putouksella? Ollaan menossa Korolle pääsiäisenä, eikä aikaa ole niin paljon, että lähtisi huvikseen haikkailemaan sinne asti.

Sitten noista kuvissanne olevista Koron mixed/drytool-reiteistä: minkälaista vaikeusastetta suunnilleen ovat ja mitä roinaa kandeisi ottaa mukaan?

tapsa kirjoitti...

stop press!

satuin parturiin juuri silloin, kun siellä oli L'Orealin kouluttaja kertomassa Hairlekiinin tytöille että mikä on kesällä douppia shittiä ja mikä ei! Ja ei mikä tahansa kouluttaja, vaan MIESparturi ja HELSINGISTÄ (kaikki tietää että jos jotkut osaa leikkaa niin ne). Joten meikän letti on nyt THE SHIT - se nimittäin kävi operoimassa myös mua, neuvojen antamisen ohessa. Niskavillat lähti, ei tarvii uutta kyrpärää! Ape, kerkesitkö jo lähteä Nixiin? Muistelin että sullakin oli jonkinlaista tampere takatukkaa kehitteillä - se on kuulemma out vaikka onkin hyvännäkönen pipon kanssa.

@tuula:
tattista vaan! kas kun kysyitkin just nyt sinisestä. me nimittäin yritettiin gorakin kanssa mennä sinne sunnuntaina, mutta lunta oli korviin asti ja lumikengillä ei tehny hevon helvettiä. sinne on yleensä menny kelkkaura, nyt ei mee jostain syystä. jos tulee hankikanto, ei liene mitään onkelmaa, mutta jos ei tuu eikä tuu uraa niin sitten voi olla aika hikinen reissu eessä. putouksen kuosista ei ole hajuakaan.

M-greideistä tajuan sitä vähemmän mitä enemmän on metrejä alla, mutta kyllähän ne jotkut hapottaa. muistakaa että mihin tahansa ei sovi mennä sohimaan, eikä sanikkaisia saa sivaltaa. pitäytykää olemassaolevilla jäälinjoilla jotka on vähäjäisiä niin ei tule sanomista. gearista sen verran, että nelosen kamua tarvii jo aika harvoin ja hilti on kielletty.

Tuula Polvi kirjoitti...

Fokkin hell, pitääkin käydä täällä HELSINGISSÄ kampaajalla ennen Korolle lähtöä, ettei tuu Rollon hipstereiltä pahaa silmää. - No homo.

Jos kerran Tapsan mielestä noi mikstat hapottaa, niin sitten jää kallioromppeet (hilti on mulle aina ollut sama kuin #4 camu anyway) suosiolla himaan ja tyydytään louhintapuuhiin. Etiikkapuoli on kunnossa, eli ei mennä turaamaan mihin sattuu.

Ehkäpä joku Mossadin kelkkapartio käy ennen pääsiäistä avaamassa uraa siniselle.

Mira kirjoitti...

mjaa... Eikö Italia muotimaana ole aina pari vuotta Suomea edellä? Ou jeah! Odottakaapa vaan kun neiti palaa takaisin Suomen tuntureille! Sitten on niinkö Petiksen kiipeilykuvissa aivan uusi loisto! Hallelujah!!

Sen verran voin vinkata kyllä, että paikallinen kiipeilyjengi koostuu suunnilleen tapsan, gorakin ja ex-denniksen lookista. Yksi semi kynis oli, mutta lisättynä semi-kiharalla (lähinnä ohimon alueella) ja esim. musteja ei oo ollenkaan.

tapsa kirjoitti...

edellisen postauksen anonyymille penkkituloksen kyselijälle: tänään meni 100kg. ei se ollu mikhän!;)
tästä on hyvä jatkaa kohti hiihtoloman pakituksia.

Anonyymi kirjoitti...

There can be only one.

Ne on paxeja... ei niitä tarvii varoa

Anonyymi kirjoitti...

Täälä Treella on kyllä tosi epätrendikästä, ainakin ex-rollolaisen näkökulmasta!