20.12.2009

Vielä vähän lisää Fusionista

Noniin, enää ei kromi kiillä eikä varsi näytä vastamaalatulta. Tuli tarve lätistä lisää tästä hakusta, ihan vain koska veikkaan että se on hakkujen standardi parin vuoden sisään. Lisäksi sisäinen insinöörini haluaa eritellä tällaisen huipputuotteen ominaisuuksia.
Ekana kosketuksena kiipesin lampun kanssa aamulla ysikymppistä mummojäätä, ja itseasiassa vähän yllätyin siitä kuinka hyvin kuokka toimi perusjäällä. Koska varsi on paljon käyrempi kuin vanhassa, sillä pystyy huukkaamaan ja etenkin lyömään muotojen taakse, kuten kukkakaalissa. Jää oli oletettavasti tosi kylmää, mutta paksusta terästä huolimatta sitä hajosi hämmästyttävän vähän. Laserilla toiminee vielä paremmin.
Kakkosliidinä oli jyrkempää tavaraa, ja pikkasen ehkä spookyakin. Peckeri meni nätisti inessiiviin, vaikka hakkasin aika epämukavasta asennosta. Ylempänä pääsin lyömään myöskin peruspitonin hyviltä jaloilta. Ei epäilytä enää vasaran toimivuus. Mutta ei se täydellinen ole.
Varren käyryys ja vasaran lyhyys aiheuttaa sen, että ainakin mun hajataitolla virhelyöntejä tulee vasaroidessa. Tämä taas johtaa siihen että varsi vasaran alapuolella ottaa runtua koska vasara ei tosiaan eroa varresta kuin vajaan sentin verran. Itse olisin ehkä digannut isommasta vasarasta enemmän, mutta kaipa tän homman on nyt joku kelannut sitten loppuun asti. Kromatut osat ei myöskän pysy kovin kauan nättinä, jos hakut eksyy jäältä välillä graniitin puolelle.

Ergokin oli huippu hakku. Kuva arkistojen kätköistä.

Mixdead osaston Fusion SWOT-analyysi :

Pros:
+ toimii jäällä paremmin kuin vanha
+ toimii jyrkällä silti yhtä hyvin kuin vanha
+ kahva kestänee kovemman muovin ansiosta paremmin kuin vanha
+ piikki ja clip-in pointti
+ järkevämmän kokoinen kahva

Cons:
- vasara on oikeasti pieni ja lähellä vartta. Varsi ottaa hittiä. Se on suunniteltu selkeästi semmoiseksi, että sporttiseen drytoolaukseen tai muuhun skeidaan vihkiytyneet ei pelkää tuhoavansa otsaansa tai silmiänsä t-kappaleella. Mutta: se toimii silti, ja sillä saa tavaran sisään. Ehkä se ottaa aikansa ennenkuin oppii svingin sellaiseksi, että joka lyönti osuu täysillä. Tai sitten mun pitää hommata uus resepti piilolinsseihin. Isompi on vaan aina parempi.
- kromatut osat on siistin näkösiä kaupassa, mutta ei pysy sellaisina kauaa.


Jyskylästä oli sankoin joukoin mukavia miehiä käymässä.
Kuvassa Jp, ja itseasiassa Eskon jalkakin näkyy.


Jees - paskanjauhantaa yhtä kaikki. Kiipeily ei ole välineurheilua. Ei edes jääkiipeily. Hyvän gearin haalimisessa on se idea, että ostaa itseltään pois kaikki potentiaaliset tekosyyt, joita voisi käyttää nynnyiltyään. Jos kaikki kamat on parhaita, ei jää muuta mahdollisuutta kuin myöntää ennenkaikkea itselleen: mä oon paska, eikä ne kamat. (Kokemuksen karttuessa tulee tottakai tekosyyvarastoon tavaraa kama-aiheen ulkopuoleltakin. Parhaita tekosyitä ovat tunnetusti ne, joita muut eivät voi todentaa: "Köysi liikutti kamun huonoon asentoon", "Ananasmehua meni kynnen alle", "Join eilen - yksin.")

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

no kun katot kaukaa sun uutta hakkuas, missä on jo muutama naarmu, niin näätkö niitä? et.

Kun katsot kaukaa nomicia, missä on muutama naarmu, niin näätkö niitä? hell jeah!!

Skraidut tuo uskottavuutta!

Sun hakussa ei erota naarmuja. Hahah!

Rami kirjoitti...

Kun katsoo Petrin itse tehtyjä hakkuja, niin näyttää Nomicit ja Fusionit hyvin epäuskottavilta vaikka niissä olisi kuinka paljon naarmuja.

Ommuuten silti uudet Fusionit aika tykit pelit!

tapsa kirjoitti...

äläpä anonyymi innostu liikaa tai piirrän sun nomicceihis sydämmiä.

Anonyymi kirjoitti...

sydämmiä kirjotetaan yhdellä ämmällä..

t. yks ämmä vaan