20.8.2009

Fruittareiden ehostus

Uusinta uutta Rollon amispiireissä on Cassinin heelhook-Wunderbaumit.

Syksy painaa päälle ja Muoniossa on jo satanut lunta. Hiitti alkaa hiipimään ja gearia voi alkaa virittämään uusi proggiksia varten. Kaivoin fruittarit kaapista ja totesin että ne ei ole ihan iskukunnossa. Samalla smirgelöin itseni 2000-luvulle ja leikkasin kantapiikit irti - paskat korvikset, onneks löyty muuta käyttöä.

Frontpointti oli päässyt hieman pyöristymään. Kyllä sillä kuitenkin vielä yhden uuden projektin lopettaa. Aloitin homman piirtämällä tussilla leikkausviivan, koska tätä ei enää jaksa alkaa viilalla virittämään.

Rollomixed esittelee laiskan viilaajan budjettiratkaisun: katkaisulaikka ja adapteri porakoneeseen. Harvemmasta kodista löytyy kulmahiomakonetta, mutta porakoneita sen sijaan yleensä löytyy. Akkuvääntimen kierrokset ei riitä, mutta huonoinkin Lidlin iskuporakone kyllä pelittää tässä hommassa. Hae Prismasta Mirkan katkaisulaikka (1,90€) ja adapteri (2,50€) ja pyöräytä kiinni poraan. Teippaa pora jeesusteipillä pöydän kulmaan ja ota fruittarit / raudat / hakut käteen.

Sitten vaan runtua.
(Nosiis tietenkään ei saisi teroittaa laikalla, koska liika kuumuus vaikuttaa karkaisuun ja frontpointtisi/hakun teräsi voi katketa helpommin. Huihui!)

Kyllä lähtee! Tästä voi sitten jatkaa käsin esimerkiksi näiden ohjeiden avulla.

0 kommenttia: